Acord de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Liga Media are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul inregistrarii informatiilor cu caracter personal

Scopul colectarii datelor este de a asigura utilizatorilor site-ului informatii si/sau servicii de marketing, reclama si publicitate.

Obligatia de a furniza informatii cu caracter personal

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru oferirea serviciilor puse la dispozitia dvs. de catre www.netdirector.ro. Refuzul de a furniza datele determina imposibilitatea de a va oferi serviciile solicitate.

Destinatia informatiilor cu caracter personal

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre www.netdirector.ro si partenerii site-ului, dar pot fi comunicate si autoritatilor, in cazul in care acestea o cer pentru derularea unui act administrativ sau de justitie.

Drepturile privind utilizarea informatiilor cu caracter personal

Datele Dvs. personale pot fi transmise altor entitati: - daca este necesara transmiterea unor informatii in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de dvs.; - in cazul in care informatia e necesara partenerilor companiei pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dvs. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Liga Media doar in masura in care este necesara asistenta lor. - la solicitarea autoritatilor sau institutiilor publice daca: - e prevazut intr-o dispozitie legala; - previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala; - protejeaza siguranta individului sau siguranta publica; - aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii. - in cazul in care www.netdirector.ro fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, baza de date va fi transferata noului operator Daca aveti intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate va rugam sa ne scrieti la office[at]netdirector.ro